Menjual produk kecantikkan yang paling hot dan terlaris di pasaran

SUPRA KRYLON FOUNDATION MURAH!

1 comment
gambar ni mcm biase la ihsan mr.google..hehe



hi!!!! sesiapa yg nak dapatkan supra krylon foundation..i dah ada jual..pakai foundation ni series kulit mmg jadi cantik..ape jenis kecacatan di muke pun die cover..bagus sangat! i dah try n i mmg suke n dah jatuh hati.... muke jadi, GLOW, GEBUSS...yang penting tahan lama n tak berminyak...

nak beli yang besar tu mmg tak la kan...beratus2 tu..jurumakeup boleh la beli besar...setakat nak pakai kat muke sendiri..better beli kecik je..yang dah di repackkan kecik2..

Brand KRYLON ni memang famous di kalangan jurumakeup professional n artis2 kite..nak tahu ape rahsia artis2 Indonesia yg sinetronnye kite duk layan petang..n mulut tak berhenti2 duk kata.."cantiknye kulit die orang ni",,,"gebunye la minah indon ni" ...haaaa..inilah rahsianye yang dah tak berapa
                                                                             rahsia lagi...hehe
 kite pun boleh dapat kulit yang gebu n cantik mcm tu hanya dengan supra krylon foundation..

BETULLL!! TAK TIPU LA..

harganye memang berbaloi...10g- RM40 INCLUDE POSTAGE / 7g - RM35 INCLUDE POSTAGE sahaja...murah kann..boleh pakai untuk 2-3 bulan bergantung ats pemakaian...ingat 10g dan 7g bukan 5g... takut terkeliru dgn yg other seller jual..hehehe

SUPRA KRYLON yg i jual ni mmg ORIGINAL k..i dapat dari mak andam yg dah 10 tahun kerja duk bermakeup2 orang..

*I just jual satu warna je yang masuk dgn semua warna kulit..natural beige..



memang umum tau yang kulit artis mmg sgt cantik kan... my point is that, eventhough kita bukan artist, kita msih boleh kelihatan cantik... nah, SUPRACOLOR...rahsia para MUA yang menambahkan lagi kejelitaan para artis... xperlu lah tebal2..secalit sudah mampu memberikan kesan seperti kulit barbie doll... juga sesuai sbg penghadang matahari yang membuatkan kulit gelap... dah makan Vitamin c, kulit dah cantik kan...so dgn gabungan Supracolor, anda mampu tampil lebih jelita....


CEPAT2!!GRAB IT NOW!!

RM 35 / 7G    RM40/10G
FREE postage

sms me: 014-6167995


TESTIMONI..




 



 






1 comment :