SOLID FIBER+VITAMIN C,

SOLID FIBER+VITAMIN C


ader yang diantara anda kat sini yang ada msalah gemok..?makan pil kurus tetap tak kurus?makan pil gebukan skin pun tak der different pun kan...

tau tak kenapa??sebabnyaaa TOKSIN DEGIL yang dah tersimpan bertahun2 lamanya dalam badan termasuk USUS/KOLON...sangat merbahaya...

supplement apa pun yg untuk mencantikkan diri kita lansung tak dapat diserap dalam badan..dan hasilnya hanya buang masa dan buang duit...ni lah silapnya...apa2 nak buat pun kena DETOX dulu ...

pembuangan toksin tak lama pun...dalam sebulan je dah boleh cleankan..kita je yang masih simpan bertahun2...inilah yg berlaku dekat bahagian2 pelipat kita makin lama makin gelap...betul tak cakap??tak pun gi check skng...hehe....biler dah detox nampak skin kiter cerah tu actually bukan sebb fiber ni sangat bagus tapi sebab toksin u olls dah habis dibuang......

lepas tu kalau ambik supplement aper2 sure jadik punya...biler toksin dah disingkirkan ia akan tersingkir bersama lemak yg berunsurkan minyakkk dan lemakkk tepu...so do it now!!!!

Tujuan utama SOLID FIBRE PLUS VITA C

- Kuruskan berat badan
( dah cuba banyak sangat produk kurus, lotion kurus, tapi aku masih tak kurus. Rahsianya ialah banyak toxin dalam usus. Sampai ubat kurus pun tak jalan. Ambil Solid Fibre setiap pagi, kesan kurus dalam 1 minggu dah boleh nampak )

- Detox / Bersihkan usus dari TOXIN
( Toxin ni racun. Berwarna gelap. Dah la kita ni Melayu, melanin asal kita memang pigment warna gelap. Kalau mat salleh melanin dia cerah . Makan lah produk gluta , injection, collagen, vitamin c, ada juga yang alami masalah masih x cerah macam orang lain. Toxin suka kumpul dekat kaki. Dan celah ketiak. serta paru2 dan usus. Lagi2 kalau merokok or hidu asap rokok ! Minum SOLID FIBRE PLUS VITA C ni bukan je buat korang KURUS, tapi kulit nampak CERAH. Hakikatnya bukan CERAH, tapi kulit korang dah BERSIH dari TOXIN . Minum SOLID waktu pagi, dan malam before tido amek lah supplement )

P/s :: Solid Fiber + Vit C
Detox semua toksin degil yg kite simpan bertahun lamenye
Selepas detox semua supplement yg anda ambil pasti berkesan!!!
Kurus dan gebu serentak dengan tindakan detox solid fiber!!!!
Disarankan buat anda yg sangat susah turun berat badan....


TAK PAYAH AMEK SOLID FIBER KALAU KORANG NAK MAINTAIN SEMUA BENDA BURUK NI DALAM BADAN KORANG..


- Gemuk- Sembelit- Selalu Kentut- Selalu sakit kepala - Perut buncit
- Selalu rasa lesu - Mood tak menentu - Pemarah
- Nafas or MULUT BUSUK- Selalu lapar- Najis berbau
- Wajah Kusam - Gastric- Kaki Hitam - Celah ketiak hitam
- Jerawat Meriah kat muka - Parut susah nak ilang- Perokok


P/S : ambik la apa supplement pun, supplement kurus, supplement kulit, tetapi if tak amek SOLID FIBER , kebarangkalian nak dapat result , memang tak tinggi. Tapi if korang amek SOLID FIBER , saya pasti sangat korang akan dapat result yang diinginkan..

CARA PENGAMBILAN FIBER + VIT C
1 Sudu kecil fiber+vit c
1 Sudu kecil gula (sedikit sahaja)
1 Sudu Milo / apa sahaja air kegemaran anda.

Mix semua bahan di atas di dalam shaker..shake dan minum. 10 minit sebelum makan pagi, tengahari dan malam.

Alhamdulillah...kalau payah sangat rasa nak turun berat, please sangat2 cuba fiber. Rasa sendiri dan nilai dengan harga yang sangat murah tapi kita mampu tersenyum...kandungan FIBER + VIT C dari dua jenis serat~



HARGA

RM49.00


Pos RM6 sm / RM10 ss

 HANYA RM58 UNTUK DAPATKAN SEKALI DGN SHAKER..INCLUDE POSTAGE... 


#Saya hanya mengambil Fiber sebelum saya makan apa2 makanan..Alternatif ini berjaya membuatkan saya rasa kenyang d
an mengawal kuantiti makanan yang dimakan seharian. Jika sebelum ini selera lebih untuk makan dan cepat berasa lapar, tetapi dengan fiber saya masih makan seperti biasa cuma kuantiti tidaklah sebanyak dahulu lagi. Kekerapan ke tandas membuatkan saiz perut semakin mengecil..tiada langsung masalah perut buncit dan kedepan. Saya masih ambik fiber sampai hari ini... Kalau seribu orang offer saya produk kurus..saya rasa fiber adalah yang terbaik!!!!



# Pengambilan FIBER bukan bagi badan saya langsing dan firming sahaja..tapi extra Bintang!! Tak sangka memang betul rasa nya fiber ni cuci usus.. saya rasa lebih segar nak bangun pagi. Muka saya pun sangat2 fresh sekarang..!! Alhamdulillah...after usus dah bersih banyak benda saya makan mmg berkesan. Paling ketara pada kulit dan berat badan... Bersyukur sangat2 bila ramai yang nak sihat dan tanya petua.. Kalau balik kampung memang jadi bahan rujukan auntie2 sebab semua tak percaya dengan perubahan yang saya alami sekarang!! A good Produk ever!








Mengikut pakar pemakanan, DETOX mesti dilakukan untuk :-

~ KURUS
~ KULIT YANG CANTIK

Cara guna yang betul, jimat dan pantas :-

- MINUM SOLID FIBRE PLUS VIT C - Setiap pagi selama seminggu
- Minggu kedua - minum SOLID FIBRE - 4 kali seminggu

Makan supplement ( seperti collagen, vitamin , gluta ) pada minggu kedua. Setiap malam before tido. dan begitu lah seterusnya . Kulit anda akan lebih cantik, badan anda akan lebih kurus !!! Supplement akan cepat serap ! 

jom dapatkan SOLID FIBRE PLUS VIT C untuk BADAN YANG KURUS & WAJAH YANG JELITA !

CONTACT: 0146167995(TEXT/WHATSAPP/VIBER)


1 comments:

  1. nak tanya..kalau utk ibu mengandung boleh minum tak? kandungan baru masuk 2 bulan..

    ReplyDelete